De Lezing

Hemi-Sync - Ann Verschueren: Quantumfysica en Manifestatie

  • Datum: 4 oktober 2018
  • Locatie: Stormvogelweg 1, 2106 DA Heemstede
  • Tijd: 20:00 - 22:00
  • Zaal open: 19:30
Hemi-Sync - Ann Verschueren:  Quantumfysica en Manifestatie

“… there is no spoon …” is ongetwijfeld één van de meest geciteerde uitspraken uit de film The Matrix (naast de keuze tussen de blue pill en de red pill).

Telekinese, met je gedachten materie bewegen, energetisch healen, het zijn allemaal uitingen van “Mind over Matter”, de mogelijkheid om fysieke materie en situaties, direct of indirect te beïnvloeden door enkel gebruik te maken van je eigen energie en geest.

Het heeft ons altijd al gefascineerd en ook oude wijsheidstradities maken al melding van meesters die deze technieken onder de knie hadden.

De quantumfysica beschrijft het gedrag van deeltjes die zo klein zijn dat de gewone natuurkunde niet meer van toepassing is. Dit heeft de klassieke wetenschap op zijn kop gezet, want er geldt onder andere dat de waarnemer de werkelijkheid beïnvloedt. En wat met kleine deeltjes kan, kan dat dan ook met kleine voorwerpen? Of met grote voorwerpen?

Feit of fictie? Zoals altijd ligt de waarheid in de eigen ervaring.

Op deze lezing leer je alles over zelf manifesteren.

Wie is Ann Verschueren

Ann is doctorandus in de experimentele fysica. Na verschillende jaren van research en lesgeven is ze sinds 2017 actief als trainer bij Focus34.

Van bij de start is Ann betrokken bij het onderzoek en werk van Rolf, en in combinatie met haar wetenschappelijke invalshoek is ze erg geïnteresseerd in het verband tussen het materiële – zichtbare- en het fysiek onzichtbare, en de onderlinge verbanden en invloeden.

Dit leidt dan weer tot de quantumfysica. Deze theorie zet alle natuurkundige wetten die de laatste honderden jaren voor waar zijn aangenomen op losse schroeven en laat toe rechtstreeks in te grijpen in onze materiële realiteit. De stap naar manifestatie door waarneming en intentie is dan niet ver weg.

De combinatie van haar praktische ervaringen met Hemi-Sync® en theoretische kennis van de quantumfysica, maakt Ann tot de ideale trainer voor de Manifestatie-workshop Mind over Matter.

Informatie

Bijdrage: € 17,50 p.p. (incl. 2x koffie/thee/water)
Reserveren: overmaken vóór 4 oktober 2018 op:
IBAN: NL10 INGB 0004 4605 79 t.n.v. Desire & Give te Voorhout o.v.v. Ann.
De betaling is bevestiging van deelname.
Bijdrage aan de zaal: Gepast contant € 20,=.

Openbaar vervoer

Vanaf NS Station Heemstede-Aerdenhout richting Zandvoort lopen, meteen oversteken (1e straat rechts).

Parkeren

Heemstede is uitstekend te bereiken vanuit Den Haag, Leiden, Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Zondag de hele dag en door de weeks na 18:00 uur kan je gratis parkeren in de buurt van het gebouw.

Nieuws delen

Een ander ook een plezier doen met deze uitnodiging? Vertel of stuur het door!.
Automatisch op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Aanmelden voor de Nieuwsbrief?
Voor meer informatie contact ons op: +31 (0) 622 686 750.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe lezingen en nieuwtjes!

Agenda