Goede doelen

De organisatie DeLezing.nl vormt het platform voor de anbi-status stichting Desire & Give

Delezing.nl organiseert presentaties, waarvan de opbrengst bestemd is voor de goede doelen in Nederland waar nu in toenemende mate behoefte is aan hulp en ondersteuning.

Hiertoe worden potentiële sprekers benaderd met het verzoek belangeloos een presentatie te geven. De opbrengst van de kaartverkoop aan de deelnemers van deze presentaties genereren de inkomsten, die worden besteed aan de goede doelen.

Onze doelstelling is het organiseren van lezingen, workshops en concerten met als thema: bewustwording, persoonlijke groei, gezondheid, natuur en wetenschap.

De organisatie bestaat uit (onbetaalde) vrijwilligers. Betrokkenheid leidt immers tot samen verbinden, creëren, en delen met respect voor onszelf en alles wat om ons heen leeft op en buiten deze planeet aarde. Uiteraard zonder daar iets voor terug te vragen.

Nieuw project - 'Paard als Spiegel'

Desire & Give startte juni 2015 een nieuw project 'Paard als Spiegel'. Dit project blijven we continueren voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar. Door omstandigheden zijn zij van kleins af beschadigd door bijvoorbeeld onveilige situaties in en om het huis binnen Nederland.

Het gaat ons zeer aan het hart. Als organisatie Desire & Give willen wij daar graag iets aan doen. Met behulp van dit systeem komen zij weer in hun Kracht en resulteert in leiding nemen over zichzelf.

Doet u ook mee? Paard als spiegel.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe lezingen en nieuwtjes!

Agenda

Volg ons op social media

Volg ons op Facebook